JANUARI 2016

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men de senaste dagarna har mitt liv stannat upp ett skuv - Internet blev segt som knäck. Kunde varken plugga, facebooka, twittra, hålla kontakt med omvägen, blogga eller någonting. Förstår inte hur folk överlevde stenåldern!
 
Men i vilket fall som helst - nu går internet lika fort som årets första månad - Januari. Dags för en sammanfattning! Jag tänkte först att - herregud, vad har jag gjort med denna månad egentligen? Ingenting? Men ack så fel jag hade. (Ja, mitt nyårslöfte är att börja använda kameran mer och inte bara mobilbilder.) Nyår 2016.
1-10 Januari | Firade in det nya året med fina vänner, drog tillbaka till Hälsingland och träffade gamla vänner, chillade, jobbade som frilansjournalist & fotograf till Tidningen Frida, pluggade, var i Falun där jag träffade Madde & hängde på SVT, åkte tillbaka till Stockholm.
11-17 | Skolstart, häng med Patricio & Malin på fredagen, fest på lördagen och seghäng med vänner på söndagen
18-24 | Jobbmöte, skolvecka, fest på fredagen & samt test för ett ev. jobb, lägenhetsvisningar och slagg hos Line Lava med Joy & Alex. 
25-31 | Återträff på Sveriges Radio, fredagen spenderades med Lovisa, lördagen med Linn & Adam och idag är tanken att jag ska plugga, blogga och söka sommarjobb.
Sammanfattningsvis en väldigt bra start på 2016 med en mix av saker jag mår bra av.
Vad har du gjort i Januari 2016?