VAD VILL DU LÄSA OM?

Det är sällan jag faller för bloggar. När jag började tänka efter själv, vad får mig att falla för en blogg? Det står faktiskt rätt still i huvudet. Men ibland så kommer jag på mig själv med att verkligen gå igenom någons bloggarkiv, uppifrån och ned! Haha. 

Men om jag måste besvara frågan själv, jag föredrar att läsa om saker som rör mina intresseområden. Inte för mycket text, personligt och lite humor. Fina bilder är ett plus och helst inte "kolla vad jag senast köpte som resten av bloggSverige"
 
Vad får dig att fastna och falla för en blogg? Vad vill du läsa om?
Publicerat i Allmänt
#1 / / Jessy:

Det som gör att jag fastnar för en blogg är att den är personlig och att bloggaren verkligen visar att den tycker det är kul, visar/skriver om sådant den själv tycker är kul. Inte för att den ''måste'', om du förstår vad jag menar :)

Svar: Tack!
Olivia

#2 / / N:

Jag gillar ju mycket mode, men man fångar ju inte upp läsarnas intresse om man inte själv är intresserad av det. Skriv av saker du intresseras av helt enkelt :)

Svar: Tack för tips. :)
Olivia

#3 / / Anita:

Skriv ett litet inlägg om dig och ditt liv, dina mål osv :D kram

Svar: Tack för tips. :)
Olivia

#4 / / S A N N A♥:

Bra tips!!!

#5 / / emelie andersson :

sv: tack så mycket fina du :)
hoppas du haft en fin måndag!

#6 / / Sara Ekman:

Jag gillar mycket bilder, både egna och inspobilder, och mat och resor! :)

#7 / / Alice:

Jag faller också väldigt mycket för bloggar som rör mina egna intresseområden, men jag faller självklart för andra med utan att veta riktigt varför, haha. ^^ Oavsett vad, tycker jag att det är roligt att läsa om något som intresserar bloggaren själv, när man verkligen märker att bloggaren brinner för det och har lagt ned tid på inläggen. :) Sen såklart humor och inte för mycket text!

#8 / / ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥:

Jag gillar bloggar som skriver om olika ämnen, så som mobbning, feminism, hälsa osv. Jag vill ha välskrivna inlägg och inte bara vardagsinlägg. Så en bra blandning helt enkelt. :)

#9 / / Jessy:

Tack för dina frågor, kram!

#10 / / coffeeandcupcake.blogg.se:

Om bloggen har fina bilder fastnar jag för den :) Samma att om man "skriver" bra med bilderna + text :)

#11 / / N:

Älskar mode!

#12 / / Olivia Ward's blogg:

Jo jag håller med dig! Jag gillar när en blogg är personlig och en blogg där man ser att personen verkligen bryr sig om bloggen. Det finns många kriterier enligt mig. Den ska ha en fin design och inläggen ska helst vara unika. Det ska inte vara en massa tmi tags frågor typ och en massa hauls. Lite unikt mår alla bättre av haha.

#13 / / Ellen Gräntz:

Tror det är personen bakom bloggen och hur mycket och på vilket sätt hen kommer fram. Jag älskar inlägg där text och bilder varvas väldigt kontinuerligt, där man lär känna bloggaren och dennes sätt att uttrycka sig direkt. Igenkänningsfaktor och inspiration tycker jag är viktigt. Gillar nog faktiskt vardagsbloggar bäst på det sättet. :)

Svar: Tack snälla för tips!
Olivia

#14 / / Jasmine:

Jag tilltalas av bloggar där skribentens personlighet lyser igenom. Finns det inget personligt i inläggen, är jag inte intresserad av att läsa bloggen mer ingående.

Svar: Tack för din kommentar!

Kram

#15 / / Jessica Högberg:

Det är verkligen en svår fråga! Följer dina svar;)

#16 / / Mohammedi's | Art, model & designer:

mat :D

#17 / / anna:

Hej :) Var med och vinn en massageolja :) http://nouw.com/blondina/tavling---vinn-en-massageolja-fran-sexle-20802982

#18 / / angus:

Jag vill läsa om roliga händelser, DIY:S, tips och trix och personliga tankar :)

#19 / / Elin:

Jag älskar bilder på djur, och ärliga texter som berör. Djup i innebörden. Är väl för att så mycket kring min vardag kretsar kring tunga grejer. :/
kramar

#20 / / Halina:

Jag tycker om när det är fina stora bilder och lite lagom med text! :)
Nu är en ny baby-photoshoot uppe på bloggen, hoppas du gillar den och glöm inte trycka på gilla-knappen isåfall! Ha en toppendag fina du! <3

#21 / / Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Jag tycker att det är lättast att blogga om någonting jag själv är intresserad av, annars har jag ingen lust att blogga. Om jag inte själv brinner för ämnet eller vill visa bilderna :P

Och jag gillar att följa bloggar där personerna skriver om sina intressen, med fina bilder och välskriven text. Mest följer jag väl fotobloggar med mycket natur. Men så följer jag en illustratörsblogg och en hästblogg också för de skriver på ett bra och genomtänkt sätt med fina bilder.