Vad vill ni läsa om?

Jag är helt gråtmild. Det senaste inlägget har jag gruvat mig över att ens publicera i 4 års tid och så får jag en sån sjukt fin respons. Galet. Tack tack tack!! När tiden finns ska jag svara på varenda ett. Sån jäkla egoboost. 
 
Jag tänker ju inte sticka under stolen med att jag känner press på att upprätthålla kvalité på inläggen framöver. Eftersom det inte finns någon instruktionsbok på hur man skapar ett bra innehåll i en blogg så därför ställer jag frågan - Vad vill ni läsa om? Vad vill ni veta? Bland annat tänker jag blogga med bilder från olika fotojobb.
 För min huvudtanke med bloggen är egentligen bara att peppa, förhoppningsvis inspirera, berätta om de jobb jag upplevt i ung ålder, hur det är att bo själv i Stockholm (Hälsingetös, Norrlänning från början), vardagsliv och den sista tiden som omyndig. - Men framförallt se min egen utveckling som människa.
 
Det jag tror ni vill läsa kanske inte alls är det ni vill läsa. Så önska på! För jag tänker inte blogga flitigt om mode, mat och allmänna ytliga saker som alla andra - det kryllar ju av såna bloggar. Kanske ibland, men det är inte riktigt jag. Så please tell me - Vad vill NI läsa om?
 
 ( Följ gärna bloggen på bloglovin