Kollaps, almedalsveckan 2014 och massa eventbilder.

En vecka om året kan du bli fast & trängas med politiker, journalister, mediepersonligheter, turister och halvtröttna Gotlandsbor - Jag talar såklart om Almedalsveckan aka ankdammsveckan. Rosévin, överbefolkad stad och kullersten kan även förknippas till den veckan. Jag upplevde Almedalsveckan för första gången år 2014 som frilansfotograf för Anagram Live. Hallelujah vilket tempo.
 
Presscentret visade sig inte heller från sin bästa sida - Det bjöds på kvav luft, morötter, tomat, kaffe, vatten och mackor (perfekt för att överleva långa dagar med andra ord, logiskt tänkande är er grej Region Gotland!) & Sen var det ju någon som enligt journalisten.se lyckades kollapsa också... (läs undertecknad)
 
Trots detta lockar det mig ändå att komma tillbaka på en hektisk vecka på natursköna Gotland, det vore ju inte helt fel att få uppleva veckan som reporter.  (Så hey! alla mediebolag, multikompetent 18årig frilansfotojournalist (medmera, fullst. CV) som gärna greppar en mikrofon, laddar upp med alla powerbanks i världen för att uppdatera sociala medier natt som dag, ställer sig framför en kamera eller vad som helst finnes! ) 
Jag lovar att inte svimma och inte bli "veckans kollaps" i Aftonbladet (För jag utreder än idag vad det är för fel på min kära kropp så det ej skall kunna ske igen) Men briljererar gärna som reporter (tv/radio), fotograf, social media manager dygnet runt. Är förövrigt enligt en på ett mingel "proffsminglare" - Haha. (För erkänn alla myndiga peoples - halva nöjet med Almedalsveckan är alla mingel samt  överflöd av rosévin? *Obs: lite ironi*)

Men jag slängde ihop ett collage av bilder från hela veckan. | Första bilden: 1, Ärkebiskopen Antje Jackelén som både döpt och varit med och vigt kungligheter | Tredje bilden: Kan vara Gustaf Lorentz...?
1: Programledaren&Ståuppkomikern, Karin Adelsköld | 2: Anagrams dåvarande VD, Yasemin Arhan Modéer |
(Jag har tyvärr jättedåligt namnminne) 4: Hon längst ut till vänster: Anna Pilkrona Goddén, Pressansvarig på Ikea. 
Bild 6: Yasemin & Johan Wester.
 
Bild 2 fr. v -> Moderator, Anders Wennerberg. | 3: Bildutställning med bilder från #enjoysweden.  | 
2 fr. v -> Svenska Dagbladets politsike chefredaktör, Tove Lifendahl. | 6: Anders Wennerberg & Karin Adelsköld.
#1 / / Kina:

Vd bra skrivit och trevliga bilder

Svar: Tack så mycket. :)
Olivia

#2 / / Ebba Rooth:

Jättebra bilder ! :)

#3 / / Carina Holst:

Fina bilder, jag tror att jag skulle välja Michael Kors klockan :)

#4 / / Pyret:

Sv; hihi tack!!

Gud så himla mysiga fotografier förresten!

#5 / / anna:

sv; Men eller hur ;)

snälla kläm in några härliga frågor; http://nouw.com/blondina/category/fr%C3%A5gestund

#6 / / Alice:

Hejsan, jag vill bara tips om min adventskalender med 4 tävlingar fram till jul. Den andra luckan hittar du här: http://alicelindstrom.se/2015/december/lucka-2.html#comment Förlåt om du inte gillar såna här kommentarer!

#7 / / FILIPPA:

Åh vad kul det låter som!

#8 / / starsinlife.blogg.se:

Bra skrivet. ..

#9 / / Isabell Bellefix Gustafsson:

Fasiken va kul det där verkar! Håller tummarna för dig, du blir nog en jätte bra reporter :)