Misshandel = Shit happens (????)

Tänk dig att du får sparkar, slag upprepande gånger mot ditt huvud, tänk dig att vara fasthållen mot en madrass samtidigt som någon drar och sliter i ditt hår, tänk dig att du får flera sparkar och slag mot både rygg och nacke.
 
Jag trodde jag var i en mardröm. Men detta skedde runt 03:00 på söndagsmorgon i helgen. Mot mig. Jag har aldrig känt mig så ensam, utsatt och maktlös. Jag är dessutom svag och i detta skede kan jag nog inte beskriva smärtan. 
 
Detta hände på en hemmafest. Jag hade druckit extremt lite den kvällen pga trötthet. Valde att gå och lägga mig på källarplanet på en madrass för att försöka vila lite. På övervåningen hörs bråk, skrik och allmän ilska från en tjejen som totalt spårat ur mot de övriga på festen. Sen kommer tjejen ner till mig. Jag tappar tålamodet och säger till henne att det är sjukt respektlöst att inte lämna festen när värden ber dem/henne då värden ska upp tidigt på morgonen. 
 
Hon skriker på mig. Sen rusar hon mot mig. Ger mig en käftsmäll och håller sedan ner mitt huvud i madrassen. Drar mig i håret samtidigt som hon slår och sparkar rakt i huvudet, rygg och nacke. Detta sker vid två tillfällen.
 
Jag har inte en tanke på att ta för och efternamn då utan det enda jag kan tänka på är smärtan. Illamående och ont överallt. Jag kan fortfarande höra mina egna skrik. Mina upprepande aj. Men sen minns jag inte riktigt vad som händer. Jag svimmar kanske av en kort stund. Jag minns inte. Där är det svart. 
 
Jag ringer 1177 i panik för att fråga vad jag ska göra. Där och då fanns inte en tanke på att ringa polisen för att hinna få fast tjejen. Men de ber mig ringa ambulans. Jag väntar ett tag för att se om det kommer gå över. Men mina hjärnceller var nog inte helt med då. 1,5 timme senare larmas ambulans och polis till platsen. Förhör hålls och blir sedan hemkörd av polis. 
 
Såhär i efterhand är alla tankar oerhört splittrade. Killarna på festen vägrar hjälpa till att hitta namnet på personen som gjorde det. En av killarna tycker man kan skylla på alkohol och att "shit happens" Vilket jag är rätt förbannad över. Av förklarliga skäl. Samtidigt som jag spenderade 6 timmar på akuten i måndags pga gör ont när jag pratar, skrattar etc samt ont i rygg och nacke. Där konstateras det att det förmodligen är en reva i revbenet som ska läkas av sig själv. Happ. Kul. Men all denna psykiska påverkan, trauma, ångest och depp. Den känslan kommer aldrig någonsin lämna mig. Aldrig. Aldrig. Aldrig.
 
Jag kommer vara traumatiserad för livet. Jag kan fortfarande känna smärtan, slagen och paniken. Jag kommer aldrig mer tro gott om alla människor. Jag kommer vara skadad för livet.
 
Att man ofta får höra om folk som blir/blivit misshandlade titt som tätt var innan detta hände något jag tänkte "fyfan, vad hemskt". Nu när jag blivit det själv är det som att leva i en bubbla. Av ångest, smärta och trauma. 
 
Att detta är vardagsmat för folk gör mig förbannad. Ni som misshandlar - ni förstör liv. Psyken och orsakar ett jävla helvete.
 
I Sverige anmäldes 85100 misshandelsbrott år 2015. Men jag vet att mörkertalet är för stort. Det borde vara 0. Jag tänker inte skämmas för att jag blivit utsatt. Det är den som gjort detta som skall skämmas.
 
Min största rädsla just nu är att polisen inte kommer hitta den som misshandlade och att de kommer lägga ner förundersökningen. Jag vill ha rättvisa för detta. Har hon gjort detta så ska hon straffas. För jag tror knappast jag är den enda som är utsatt av henne.  
VÅGA ANMÄL!
 
 
 
Publicerat i Allmänt
#1 / / linda:

<3

#2 / / Lorissa Lovebomb:

Fy fan, tycker fan lika illa om killarna som om henne. Varför kom hon ner till dig överhuvudtaget!! Hoppas du snart mår bättre, och kontakta en psykolog om det fortsätter <3

#3 / / beccalundin.blogg.se:

Vet inte vad man ska säga men så hemskt. Kram

#4 / / NICOLE:

Fy så fruktansvärt :( Och att de inte vill hjälpa till heller, sjukt! Hoppas det går bra nu.

#5 / / Alice:

Helt sjukt, förstår inte hur folk kan göra så. Förstår verkligen hur dåligt du mår, hoppas verkligen att de får tag i henne. Massor av styrkekramar. <3

#6 / / Julia%2520Svensson:

Så hemskt!

Fy fan vad arg jag blir! Sen tycker jag att killarna på den där festen inte är värda din vänskap mera, hur kan man resonera på det där sättet?!

#8 / / Alice Lindström:

Alltså fyfan!!! fattar inte vad vissa människor håller på med ibland! Du är stark som delar med dig, många skulle inte pratat öppet om det.

#9 / / Emelie Andersson :

Asså fy fan!! Hoppas att de hittar rätt person :(

#10 / / Lucy:

Helt jävla otroligt att dessa killar inte ta det som hänt på allvar och faktiskt ta och hjälper dig. Jag har själv råkat ut för misshandel och jag levde med det i många år och vet skadan som orsakas. Jag är idag 27 och lider fortfarande utav ångesten och såren som lämnats kvar. Du är stark som står på dig och jag hoppas verkligen innerst inne att den här tjejen själv går in till polisen och tar den smällen hon förtjänar för det hon gjort.

#11 / / Erika:

Men fy!! Hoppas de hittar den som gjort det!

#12 / / freja:

Fan vad hemskt. Att inte dessa människor vill hjälpa till och hitta personen som gjorde det förstår jag inte. Tror inte de hade uttryckt sig på det viset om det hänt dem själva. Sjukt respektlöst.
Hoppas iallafall att du snart mår bättre och får tag i tjejen. kram!

#13 / / Gabriella :

Men guud så hemskt!!

#14 / / Alice:

Men usch vad hemskt!! Styrkekramar<33333

#15 / / Anita:

Nej fy i helvete alltså.. Svårt att ens få fram något vettigt att skriva.. För jävligt!
Massvis med kramar till dig, ta hand om dig <3

#16 / / annelie:

usch vad hemskt ....har varit med om att bli slagen oxå när jag försökte sova ...det tar hårt på en ,vilka svin rent ut sagt skickar en styrke kram

#17 / / Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Herregud alltså :( <3

#18 / / opie.blogg.se:

Fy!! Hoppas dem får tag i den jäveln.

#19 / / Ida:

Fy så vidrigt! Du är så stark som delar med dig av den här händelsen, detta får INTE HÄNDA!!! Vidriga killar som inte hjälper till, fy fan säger jag bara! All kärlek till dig!

#20 / / Olivia:

fyfan detta är ju så himla hemskt! Tjejer ska backa tjejer, inte trycka ner. Uscha mig, detta ska INTE förekomma! Hoppas du mår bättre<3 styrkekramar!

sv: ja det var fantastiskt!!
kramis

#21 / / Anna Larsson:

Ja verkligen, älskar att åka bort och bo på hotell och bara skämma bort sig. åh va jobbigt med misshandel, å irriterande att killarna sa så helt respektlöst. Det är ju något som du kommer leva med resten av ditt liv, hoppas dom hittar henne

#22 / / Tilda Barkselius:

Men gud så obehagligt!!! Förstår att du blir irriterad på att ingen hjälpte dig hitta henne! <3

#23 / / Wilda:

Fy fan. Åh skickar alla värmande kramar jag kan till dig <3 Så starkt av dig att skriva om det här. Och viktigt.

#24 / / Sandra':

Alltså blir så sjukt arg när jag läser detta, hur fan fungerar människor i dagens samhälle? vilken jävla idiot att ge sig på dig som inte ens gjort något, och snälla våld löser ingenting. Jag hoppas verkligen du får tag på tjejen som gjorde det så hon får stå till svars för det hon gjorde, och hoppas att du mår bättre, förstår att detta tar på dig psykiskt och fysiskt :/ kram till dig <3

#25 / / film&serier bloggen:

det finns hemska människor och så finns det HEMSKA människor. HATAR att läsa om sådant, ska inte behöva hända, hoppas du hittar den skyldiga. OCH killarna som inte ville hjälpa dig, be dem dra åt helvete!!! + en sista sak, du är så stark som vågar skriva om det, styrkekramar till dig!

#26 / / Jessica Högberg:

Mållös. Jävla svin! Hoppas du gett killarnas namn till polisen!

#27 / / Mina -:

Gud vad hemskt! Hoppas du mår bättre snart!!

#28 / / Celine:

Förstår inte att folk inte har spärrarna som stoppar en från att göra sånt? Alltså det är ju helt sjukt! Hoppas de får tag i henne! Kram på dig <3

#29 / / Henrietta:

Alltså herregud. Att dom inte vill hjälpa dig få fast henne? Helt sjukt!! Kan inte förstå att folk kan misshandla andra och sedan komma undan med det så lätt, fy för mänskligheten! Hoppas du mår bättre snart <3

#30 / / Julia Svensson:

Hemskt!

#31 / / Emma Broberg :

usch, hoppas verkligen du får hjälp att få tag på henne!

#32 / / Amanda Forsman:

Så otroligt hemskt med misshandel!

#33 / / Jasmine:

Olivia, så ledsamt att du har blivit utsatt för detta. Beklagligt att det är svårt att få ytterligare uppgifter om tjejen som misshandlade dig. Hoppas att det löser sig framöver och att du mår bättre inom kort.
Bra av dig att uppmärksamma detta. Det är viktigt att tala om våldet som sker!
Ta vara på dig.

(Sent) Svar: Tack för din kommentar.

Kram

#34 / / MATILDA:

Usch vad hemskt! Jag hoppas man får tag på dem som gjort det här! Hoppas allt är ok med dig trots omständigheterna! kram

#35 / / Veronica Pettersson:

Men åååh... blir så jävla arg och vad är det för jävla killar... fega kräk. Och en av killarnas ursäkt "shit happens" eftersom alkohol var inblandat. En del människor borde fan vara nykterister om man ska bete sig så. Hur kan man ens uttala sig så???? Jag tycker att du var jättemodig som klev mellan konflikten, men otroligt tragiskt att det skulle leda till misshandel. Du är även sjukt modig som vågar ta kampen! Det är klart att rättvisan måste skipas. Hoppas verkligen att det blir så.

Sv: Jao, det känns alltid lika lyxigt med goodiebags!

#36 / / Ida:

Usch hur kan man göra så...

#37 / / N:

Vad hemskt och tråkigt.. Usch. Bra inlägg tjejen!

#38 / / emelie jonasson :

Åh herre jävlar inamma...
Stort av dig att stå fram och ge ett ansikte. Men som sagt hemskt att det överhuvudtaget hände. Hoppas du läker fort både utvändigt och invändigt.