Barndomsdröm

Alla har vi drömmar. Om framtiden, livsituationen etc. Jag har ofta varit flitig med att försöka uppfylla mina egna drömmar och ibland gett mig fan på att det HÄR ska uppfyllas den kommande tiden. 
 
Men det finns en barndomsdröm som jag aldrig vågat visa fullt ut. Inte ens för de människor som står mig mest nära. Få människor har vetat om den. Men nu har allt gått oväntat fort. 
För 5 veckor sedan var det en hemlig och nedtonad dröm. För 4 veckor sedan kom ett chockat besked som gjorde att jag fick tänka om och prioritera tiden till just den här punkten. För 3 veckor sedan testade jag något helt nytt, gick in och körde men trodde min prestation var åt skogen. En nervös väntan och där någonstans kom chockbesked nummer 2 inom samma område. Och igår fick jag veta att jag är en över 300 utvalda.
 
Förvänta er ingenting jättestort. Men för mig är det en spärr som sakta sakta skjuts undan. Förhoppningsvis ett litet steg mot något stort. Om resan slutar här får framtiden utvisa. (Avslöjar självklart när det är klart)
 
Vilka var dina barndomsdrömmar?
 
 
Publicerat i Allmänt
#1 / / Jessica Högberg:

Wow! Håller tummen så hårt!!

Svar: Det gick en bit i alla fall. :D
Olivia

#2 / / Victoria:

Tack så mycket :)

Håller tummarna att det går vägen för dig.

Svar: Tack rara. :)
Olivia

#3 / / JoJo:

vad roligt! jag håller tummarna för dig! :D

sv; ja det är den verkligen! jag älskar julen! :D

Svar: HIhi, tack. :D
Olivia

#4 / / Pauline Hurtig:

vad spännande!