Vad vill ni läsa om?

Jag är helt gråtmild. Det senaste inlägget har jag gruvat mig över att ens publicera i 4 års tid och så får jag en sån sjukt fin respons. Galet. Tack tack tack!! När tiden finns ska jag svara på varenda ett. Sån jäkla egoboost. 
 
Jag tänker ju inte sticka under stolen med att jag känner press på att upprätthålla kvalité på inläggen framöver. Eftersom det inte finns någon instruktionsbok på hur man skapar ett bra innehåll i en blogg så därför ställer jag frågan - Vad vill ni läsa om? Vad vill ni veta? Bland annat tänker jag blogga med bilder från olika fotojobb.
 För min huvudtanke med bloggen är egentligen bara att peppa, förhoppningsvis inspirera, berätta om de jobb jag upplevt i ung ålder, hur det är att bo själv i Stockholm (Hälsingetös, Norrlänning från början), vardagsliv och den sista tiden som omyndig. - Men framförallt se min egen utveckling som människa.
 
Det jag tror ni vill läsa kanske inte alls är det ni vill läsa. Så önska på! För jag tänker inte blogga flitigt om mode, mat och allmänna ytliga saker som alla andra - det kryllar ju av såna bloggar. Kanske ibland, men det är inte riktigt jag. Så please tell me - Vad vill NI läsa om?
 
 ( Följ gärna bloggen på bloglovin
Publicerat i Frågor
#1 / / Embla Sofia - Fotograf och blivande mamma:

Jättefin bild :)

Svar: Tack snälla!
Olivia

#2 / / Vanessa Andersson :

Jag skulle vilja läsa lite mer om hur du kom-ihåg så tidigt? Hur fick du alla dessa jobben utan "utbildningen" som "krävs" :)

#3 / / Cornelia:

Det är alltid roligt att läsa om fotojobb och se bilder osv :) Kul att du fick så mycket positiv respons, det förtjänar du!

#4 / / amanda:

Åh fin bild !:D

#5 / / linah:

fin bild! <3

#6 / / Amanda:

Super fin bild! :)

#7 / / Jhennifer :

Jättefin bild❤️

#8 / / Isabella:

Hej du! Jag har precis startat en julkalender i min blogg där man har chans att vinna fina priser. Vore kul om du ville vara med, kram!

#9 / / Sannal:

Så bra och fin bild!

#10 / / Linn Strömberg:

Vad underbart att du fick sån bra respons! Det är du värd <3

#11 / / LIL' BABUSTYLE - The truth is mine:

Tycker det är kul att se bilder, läsa om fotojobb eller andra jobb, kanske redigeringar osv. :)

#12 / / Malin Sirviö:

Jag tycker det är intressant! :)

Nu finns vinnaren av månadens blogg uppe! Var gärna vara med igen här: http://mallemusic.blogg.se/2015/december/manadens-blogg.html :D

#13 / / Tilda Barkselius:

Jag tycker det är jättekul bara att höra vad du gör om dagarna. Spelar ingen roll om du varit hemma hela dagen och kollat på tv-serier eller om du varit i en annan stad och jobbat, det är variationen som gör det kul :)

#14 / / Cassandra Haraldsson:

Så fin blogg du har!

#15 / / Netti Starby:

Du har redan fått bra tips men skriv om sådant du känner för och tycker är roligt :-D Kram

#16 / / Linnea:

Åh, det skulle vara kul att se hur ditt fotograferande har "utvecklats"!! Ex. om du visar en bild du tog för x antal år sedan och sedan hur du skulle göra om du skulle ta en liknande bild idag???? Förstår du vad jag menar (för jag förstår knappt själv, och det är jag som skriver......) ?? :))

#17 / / Linnea:

STALKA PÅ! Jag är för det till 100%, känner lite samma känsla jag känner som när jag ser en kattunge när jag ser när jag fått en kommentar från dig!!!!! :))))

#18 / / Olivia Ward's blogg:

Berätta gärna lite mer om dig själv, för har sett underbara bilder men inte riktigt fått nån bild av den bakom kameran liksom ;) Skulle vara kul! Kram kram

#19 / / Josnns:

Svar ; läs inlägget står att de är Seroquel

#20 / / Viktoria Eriksson:

vill gärna läsa mer om fotografering se bilder osv och kanske lite behind the scenes, sånt är intressant :)
vacker bild också!

#21 / / Gabriella:

Vilka vackra bilder!! Vad använder du för kamera? :)

#22 / / Alice:

Hejsan, jag vill bara tips om min adventskalender med 4 tävlingar fram till jul. Den första luckan hittar du här: http://alicelindstrom.se/2015/november/lucka-1-2.html#comment Förlåt om du inte gillar såna här kommentarer!