LÄGENHET SÖKES I STOCKHOLM.

 
LÄGENHET/INNEBOENDE/GOLV/SOFFA SÖKES I STOCKHOLM FRÅN JULI/AUGUSTI 2015.
Hamnar  i Nacka/Stockholm i höst, så lägenhet sökes i nackaområdet med omnejd.
Ibland jobbar/praktiserar jag inom media, lagar mat, andas, går på toa, sover, sitter vid min dator, laddar telefonen, inte fartfylldare än så.
 
Just nu har jag tak över huvudet, men risken finns att jag ej får detta från Augusti 2015. Så har någon golv, soffa, lägenhet, rum eller dylikt att hyra ut till mig så hör av er. Jag är snäll, flexibel, social om du vill, grym barn/blom/djurvakt. 

Delar dock inte med mig av några sexuella tjänster och delar helst säng med min telefon. Den som lyckas odla fram något bobart bjuder jag på en fotografering.
 
HAR DU ETT TIPS? MAILA MIG PÅ WORKOLIVIA@HOTMAIL.COM

(Passa på att hjälpa en desperat Norrlänning samtidigt som du får en fotografering som tack!)
 

Glad midsommar!

Jag är sämst på att blogga. Förlåt. Skärpning på mig själv! Sen sist har jag börjat praktiserat som loggare på Strix Television, börjat frilansa som reporter. Sen har ju en hel del annat kul hänt också. Livet rullar på som det ska, kompis det går bra nu. ;) Mer om detta kommer någon annan dag. 
 
Hur är erat liv?
 
Mitt första frilansreportage mot Ljusnan, förstasidan & heluppslag + rep i både Ljusdalsposten & Söderhamnskuriren. Finns att läsa här! Och responsen från människor har flödat. Den lyckan. "Emma red i den kungliga bröllopskortegen när Prinsessan Sofia och Prins Carl-Philip gifte sig förra lördagen."