Är det säkert att du älskar mig?

Dalarna= Kalle Moraeus, dalmasar och dalkullor i dräkt, fiol, Falufjället, röda hus, dalahästar, falukorv, falu rödfärg och sist men inte minst så har de en förmåga att aldrig låta arg (i alla fall för oss som inte pratar dalmål)
Inte ens det här glädjespirande brudparet tog död på fördomarna om att "alla från Dalarna spelar fiol i dräkt och pratar Dalmål". - För det var precis det bjöds på, folk som spelar fiol i folkdräkt och ett underbart fint bröllop. (Under fotograferingen hade jag tom grymma assistenter som pratade dalmål, eh ja, jag har en crush på den dialekten)
Så som ett svar på rubriken, ja Kalle Moraeus - De syns rätt väl att dom här snyggingarna älskar varandra va?
När jag frågade om de ville ta enskilda bilder fick jag till svar:  NejNu är vi ett, så inga enskilda bilder tack. 
Hur underbart?
 
 
 
 


Publicerat i Fotografier
Taggar: Bröllopsfotograf / Fotograf / bröllopsfoto / bröllopsporträtt / dalarna
Kommentarer (9)

#Thumbsup15 | Kreatörkväll | Youtube Gathering

"Omg, du hänger med youtubers - är du en dold youtuber???" - Ungefär dessa frågor blev jag spammad med i lördags. Och nej, jag är ingen youtuber och må erkänna att jag absolut inte håller koll på den världen särskilt mycket alls. Men lite spontant sånt där så blev det en magisk dag/kväll trots att jag förlorade hörseln kraftigt på båda öronen. Först galet häng på Öster och sedan kreatörskväll/för inbjudna på Artist House Stockholm. Med flera youtubers signade från Splay Sverige. Och jag var nog enda där som INTE var en Youtuber. Haha.
(Tack bästa Amanda Åström aka Dreamingcarpet, Anton Swärdhagen & Martin Arvebro för ett grymt event! HEJA.) 
 
Lördagen den 21 juli hade jag, ett gäng sköna youtubers och några galna fans (tyvärr inte mina) samlas på en och samma plats i Humlegården, Stockholm, Östermalm. Typ bara 300-400 stycken kom på #thumbsup15

Och av nån anledning lyckades jag glida förbi den 3 km långa kön och ta en selfie med Epicfaiils aka Moamurderess! Hur jag lyckades med det? Förblir en hemlighet ett tag.

Hamnade också i fanshavet med käraste, raraste, gölligaste Radonhalt aka Johannes Gustavsson och allas våran Manfie aka Manfred Erlandsson. Dock så borde folk undrat vem jag var? Och det påminde mig om hur mycket jag ogärna vill bli kändis. Förstår inte hur killarna orkar ha 3215,5 fans efter sig!?!? 

Men vi (Johannes, Manfred & Daniel H) flydde stormen och jag gjorde Subway-debuten trots att jag har Subway 10 minuter från lägenheten. 
Sedan gick vi tillbaka och följdes åt mot kreatörskvällen.
Med paneler, skype, skön musik (Lägg Anton Hagmanpå minnet!), mingel och en massa fotograferande & filmande vankades! (Bla: Sarasongbird aka Sara Linderholm, Sthlmpanda, Felicia Bergström, Ida Hammarbäck, Johannes Gustavsson, Manfred Erlandsson, Lovisa Karlsson ( Lakidoris), Beasliv, HejaInternet, pojkendrömmer, Molly Bergström, Beasliv ). 
 
 Sammanfattningsvis: Grym kväll! Kan vi inte göra detta en gång i veckan? Haha.
 
 
 

Dag efter dag.

 
För första gången i livet njuter jag av att ta livet som det kommer. Jag trodde verkligen att denna känsla aldrig skulle existera i livet. För en rastlös, kontrollbehovsmänniska som mig så är det en helt magisk känsla. Jag ser det på samma gång som en personlig utveckling, och det är viktigast för mig. Att lära kroppen, knoppen att man faktiskt inte behöver spika schemat från punkt till pricka.
 
Jag är ung. Men att jag för första gången kan njuta över att ha lite halvledigt eller "inte sitta på ett kontor"-ledigt trodde jag aldrig skulle ske. Lite distansjobb från min nya praktik, lite fotoredigering och sedan kan jag välja lite själv hur jag jobbar. 
 
Att gå från att vara orolig över att inte få jobba till att kunna välja sina jobb lite friare. Magisk känsla. Har jobbat nästan konstant sedan 1 juni (2 bröllop i maj). Snart snart lite semester. 
 
Det är en sån befriande känsla på något vis. Nu tycker jag det nästan är jobbigt att boka in saker i förväg. Så sjuk känsla. Ett steg i rätt riktning! Mvh, hon som fick förfrågan om att fota bröllop nästa sommar!??

(Sneakpeak bröllopsbild från ett maj-bröllop)
 
 
Publicerat i Allmänt
Taggar: Bröllopsfotograf / Fotograf / Stillbildsfotograf / bröllop / bröllopsfoto / bröllopsporträtt / personligt
Kommentarer (16)