Bloggtips: För er med bloggtorka.

Jag har bloggat till och från i några år nu.  Pinsammare bloggar får man leta efter och tack och lov har jag lyckats låsa dom för allmänheten. Haha.  Kanske lika bra!
 
Ett tips för er med bloggtorka eller för er som det står helt still på ämnen - Gå igenom gamla bloggar (instagramkonton, bilddagboken/dayviews, twitter, facebook och andra sociala medier) fräscha upp gamla inlägg, skriv om och ta nya bilder! En gång i tiden föll det ju faktiskt dig i smaken att blogga om. Förmodligen är du ännu vassare på att blogga nu. Så why not?
 
Jag tänkte gå igenom mina gamla bloggar och skriva ner en lista med länkar till gamla inlägg och sedan reblogga om dom. Så jag ber redan om ursäkt nu för gamla bloggläsare (okej: ping förmodligen Tova & Ellinor....), kommer de upp samma inlägg som förut så, stå ut. Hehe, förstår ni nu på bilderna nedan vad jag menar med pinsamma inlägg...? 
 
 Satt tydligen för 5år sedan och pinade mig igenom gamla bilder som idag förmodligen är ännu mer värdelöst än idag. Någonstans vill jag nog ändå säga "snacka om att jag har utvecklas mke inom mitt fotograferande!" Och skrivande... Har du också bloggar du helst förtränger?
 
 
Publicerat i Tips
#1 / / Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Nej jag tror inte jag har någonting jag ångrar att jag bloggat. Visst, jag bloggar ju definitivt inte så som jag gjorde när jag var yngre, men det är väl en positiv utveckling :P

Svar: Haha precis, rätt inställning. :D
Olivia

#2 / / Ida - foto & häst:

superbra tips!! :D

Svar: Kul att du tycker det. :)
Olivia

#3 / / Malin Sirviö:

Hej! Nu finns vinnaren av månadens blogg uppe! Var gärna vara med igen här: http://mallemusic.blogg.se/2015/may/manadens-blogg.html :D

#4 / / Jasmine:

Jag tycker också att det är roligt att blicka tillbaka! Alltid upptäcker man något nytt om sig själv, allt som ofta uppmärksammas framsteg. :)

(Sent) Svar: Tack för dina ord.

Kram

Svar: Precis! Visst är det så. :D
Olivia

#5 / / thaipinnen:

bra tips! :)

Svar: Kul att du tycker det. :)
Olivia