"Du är för stor, du måste äta mindre" - Sa skolsköterskan till mig som 7 åring."

Jag är livrädd för näthat. Men jag har velat, fram och tillbaka - Skulle jag våga publicera en artikel om något som tyngt mig hela livet? Tydligen gjorde jag det. Rädslan för att få hat eller hot kommer sitta i mig, ett bra tag. Men hittils har det varit övervägande positiva kommentarer, delningar, gillningar, meddelanden, tweets medmera.  Läs artikeln kring mina åsikter om vikthets på Nyheter24/debatt HÄR
 
 

Bloggtips: För er med bloggtorka.

Jag har bloggat till och från i några år nu.  Pinsammare bloggar får man leta efter och tack och lov har jag lyckats låsa dom för allmänheten. Haha.  Kanske lika bra!
 
Ett tips för er med bloggtorka eller för er som det står helt still på ämnen - Gå igenom gamla bloggar (instagramkonton, bilddagboken/dayviews, twitter, facebook och andra sociala medier) fräscha upp gamla inlägg, skriv om och ta nya bilder! En gång i tiden föll det ju faktiskt dig i smaken att blogga om. Förmodligen är du ännu vassare på att blogga nu. Så why not?
 
Jag tänkte gå igenom mina gamla bloggar och skriva ner en lista med länkar till gamla inlägg och sedan reblogga om dom. Så jag ber redan om ursäkt nu för gamla bloggläsare (okej: ping förmodligen Tova & Ellinor....), kommer de upp samma inlägg som förut så, stå ut. Hehe, förstår ni nu på bilderna nedan vad jag menar med pinsamma inlägg...? 
 
 Satt tydligen för 5år sedan och pinade mig igenom gamla bilder som idag förmodligen är ännu mer värdelöst än idag. Någonstans vill jag nog ändå säga "snacka om att jag har utvecklas mke inom mitt fotograferande!" Och skrivande... Har du också bloggar du helst förtränger?
 
 

Vera

Jag gick igenom gamla hårddiskar och hittade några bilder på Vera. Vilken bild gillar du bäst?